יש לי סט סילבי + רוקי כ15 שנה לאחר כ12 שנה שדרגתי למכונה זהה חדשה.
אני מעוניין לשדרג למכונה מקצועית המתאימה לשימוש ביתי מחד אבל ברמה מקצועית כך שארגיש את השדרוג.
יש לי סט סילבי + רוקי כ15 שנה לאחר כ12 שנה שדרגתי למכונה זהה חדשה.
אני מעוניין לשדרג למכונה מקצועית המתאימה לשימוש ביתי מחד אבל ברמה מקצועית כך שארגיש את השדרוג.
קודם כל, יש לך סט נהדר לאספרסו. מה אתה שותה בדרך כלל? אספרסו או קפוצ'ינו/לאטה? מה התקציב ומה הדרישות (ברז מים חמים, חיבור לצנרת/ביוב, שקט יחסי, אירוח, תחזוקתיות, אורך חיים וכו')? האם E61 זאת חובה ומאיזו סיבה?