שרון של אופיר
Active member
אז מה איתכם בקור הזה?
בחיי, את מזג האוויר בשבוע האחרון אני יכולה לקטלג בצבעים:
יומיים תכלת (שמש ושמיים בהירים), יומיים חום-צהוב (באר שבע - עיר החולות והאבק. רוח דרומית מערבית = ענני חול ואבק בכל מקום)
ומאתמול אחר הצהריים אנחנו באפור רטוב.
אז לא מבול, ולא שלג, אבל קור שחודר לעצמות.
לי מזג אוויר כזה עושה חשק למאכלים חמים, מהבילים, ועתירי גבינה צהובה נשפכת - ממליגה, מק'נ'צ'יז, פסטה בשמנת, פונדו (כן. אנחנו מחדשים את אופנת שנות ה-70, ומכינים פונדו), פיצה....
(בעצם בשביל שיהיה לי חשק לפיצה לא צריך שום סיבה מיוחדת. מזג האוויר רק נותן לי תירוץ)
ושוקולד....
המון המון שוקולד...
מהיכרות עצמית של המון שנים, הבנתי שאין לי טעם להלחם בחשק הזה. הוא לא יעבור ורק יתגבר.
אז החלטתי - הבא ונתחכמה לו.
קניתי טונות של גבינה צהובה מגורדת. העמדתי את המיקסר הגדול שלי. את הסירים הגדולים.
והזמנתי חברים לארוחות ערב חורפיות. כל אחר צהריים-ערב אנחנו מארחים חברים למנה חורפית. כבר עשינו ערב פיצות, ערב פונדו. אתמול הייתה אצלנו בת שירות של הצופים שאנחנו "מאמצים" (מבחינת הילדים שלי היא כמו אחות גדולה וכיפית) ועשינו תבנית ענקית של מק'נ'צ'יז.
אז אני נהנית מכל האוכל הזה שאני אוהבת, אבל במנות קטנות - כי אני מכינה את אותה הכמות שהייתי מכינה בכל מקרה, רק היא מתחלקת ליותר סועדים.
והכי כיף - חברים טובים בחורף
מה אצלכם?
איך עברתם את הסערה?
בחיי, את מזג האוויר בשבוע האחרון אני יכולה לקטלג בצבעים:
יומיים תכלת (שמש ושמיים בהירים), יומיים חום-צהוב (באר שבע - עיר החולות והאבק. רוח דרומית מערבית = ענני חול ואבק בכל מקום)
ומאתמול אחר הצהריים אנחנו באפור רטוב.
אז לא מבול, ולא שלג, אבל קור שחודר לעצמות.
לי מזג אוויר כזה עושה חשק למאכלים חמים, מהבילים, ועתירי גבינה צהובה נשפכת - ממליגה, מק'נ'צ'יז, פסטה בשמנת, פונדו (כן. אנחנו מחדשים את אופנת שנות ה-70, ומכינים פונדו), פיצה....
(בעצם בשביל שיהיה לי חשק לפיצה לא צריך שום סיבה מיוחדת. מזג האוויר רק נותן לי תירוץ)
ושוקולד....
המון המון שוקולד...
מהיכרות עצמית של המון שנים, הבנתי שאין לי טעם להלחם בחשק הזה. הוא לא יעבור ורק יתגבר.
אז החלטתי - הבא ונתחכמה לו.
קניתי טונות של גבינה צהובה מגורדת. העמדתי את המיקסר הגדול שלי. את הסירים הגדולים.
והזמנתי חברים לארוחות ערב חורפיות. כל אחר צהריים-ערב אנחנו מארחים חברים למנה חורפית. כבר עשינו ערב פיצות, ערב פונדו. אתמול הייתה אצלנו בת שירות של הצופים שאנחנו "מאמצים" (מבחינת הילדים שלי היא כמו אחות גדולה וכיפית) ועשינו תבנית ענקית של מק'נ'צ'יז.
אז אני נהנית מכל האוכל הזה שאני אוהבת, אבל במנות קטנות - כי אני מכינה את אותה הכמות שהייתי מכינה בכל מקרה, רק היא מתחלקת ליותר סועדים.
והכי כיף - חברים טובים בחורף
מה אצלכם?
איך עברתם את הסערה?