קישוט בבצק סוכר
שלום,
לראשונה קישטתי עוגה בבצק סוכר ( רצ"ב תמונה מהיצירה).
ביום למחרת התחילו להיווצר סדקים בבצק ואף סדק אחד גדול נפער באמצע העוגה.
מקריאה ושוטטות באינטרנט הבנתי שייתכן ושימוש בהרבה קורנפלור גורם לכך .
אבל לא הייתה לי ברירה מפני שהבצק שקניתי היה במרקם רך ודביק ביותר.
יכול להיות שהוא לא איכותי?
שלום,
לראשונה קישטתי עוגה בבצק סוכר ( רצ"ב תמונה מהיצירה).
ביום למחרת התחילו להיווצר סדקים בבצק ואף סדק אחד גדול נפער באמצע העוגה.
מקריאה ושוטטות באינטרנט הבנתי שייתכן ושימוש בהרבה קורנפלור גורם לכך .
אבל לא הייתה לי ברירה מפני שהבצק שקניתי היה במרקם רך ודביק ביותר.
יכול להיות שהוא לא איכותי?